Νουρής: «Το ΥΠΕΣ θα βοηθήσει στις εκλογές για ανάδειξη Μητροπολίτη Πάφου»  

Νουρής: «Το ΥΠΕΣ θα βοηθήσει στις εκλογές για ανάδειξη Μητροπολίτη Πάφου»   

Το Υπουργείο Εσωτερικών θα βοηθήσει στις εκλογές για ανάδειξη Μητροπολίτη Πάφου, είπε ο Υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Νουρής, μετά το τέλος της συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου, την Πέμπτη, στο Προεδρικό Μέγαρο.

«Η Ιερά Αρχιεπισκοπή και η Μητρόπολη Πάφου ζήτησαν τη συνδρομή του Υπουργείου Εσωτερικών αναφορικά με τη διαδικασία για την ανάδειξη του τριπροσώπου στις εκλογές για την ανάδειξη του Μητροπολίτη Πάφου», ανέφερε.

«Το Υπουργείο Εσωτερικών αποδέχθηκε και θα βοηθήσουμε, όπως και στις αρχιεπισκοπικές εκλογές, με τις συγκεκριμένες διαδικασίες τη διενέργεια των εκλογών», κατέληξε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντωνίου: Είχε προειδοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία για υβριδική επίθεση - «Ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλα βίντεο»

Αντωνίου: Είχε προειδοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία για υβριδική επίθεση - «Ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλα βίντεο»

Σε δημόσια τοποθέτηση με σαφείς αιχμές και προειδοποιήσεις προχώρησε ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, αναφερόμενος στη διαρροή του επίμαχου βίντεο που προκάλεσε πολιτικές αντιδράσεις και δημόσια συζήτηση τις τελευταίες ημέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE